TAKIMIMIZ ADINI ÜNİVERSİTELER SÜPER LiGi’NDE FİNALE YAZDIRDI !

Bu haftasonu rakibimiz Üniversiteler Süper Ligi Çeyrek Finali’nde Yeditepe Eagles’i yenerek yarı finale yükselen Gazi Warriors’tı. Maç öncesi aldığı yoğun yağıştan dolayı bozuk olan zeminde, iki takım da güzel bir mücadele ortaya koydu. Kazananın önümüzdeki Pazar günü İzmir’de şampiyonluk maçı oynamaya hak kazanacağı maçta, özellikle ilk yarı kafa kafaya gitti. Maça oyun kurucu pozisyonunda Taner ile başlayan ekibimiz, ilk sayıyı bulan taraf oldu. Taner’in yaptığı koşuda takımımız 6-0 öne geçerken, PAT’ten yararlanamadı. Daha sonra rakip hücumunu durduran defansımız hücum hakkını tekrar bize kazandırdı ve bu sefer WR Paşa Çankaya’nın yaptığı Touchdown ile farkı 12’ye çıkardık ancak PAT’ten yeniden yararlanamadık. Bu dakikadan sonra oyundan kopukluk yaşayan ekibimizin hatalarını Ankara ekibi iyi değerlendirdi ve soyunma odalarına 12-12 eşitlikle gidildi. İkinci yarı sahaya tamamen kendine inanan ve güvenen bir karakterle çıkan ekibimiz, ikinci yarı oyun giren Bilguun’un paslarında sırasıyla önce Alican Buğday’la sonra da tekrar Paşa Çankaya ile sayıları buldu. Bir başarılı ekstra denemesi ve bir de başarılı PAT ile durumu 27-12 yaptı. Kalan dakikalarda başka sayı olmayınca ekibimiz bu sonuçla tekrar namağlup finale yükseldi. Türkiye Şampiyonunun belirleneceği önümüzdeki Pazar günü rakibimiz, ligin güçlü ekiplerinden İTÜ Hornets’ı eleyen Anadolu Rangers. Bundan önceki iki sezon da finale kadar yükselen Rangers gösterdiği istikrarlı performansla ligin etkili ekiplerinden birisi. Geçen sezon finalinin bir tekrarı niteliğinde olacak maç için ekibimiz bu hafta çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Son olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi ülkemiz için çok değerli olan bir günde böyle bir sevinci bizimle paylaşan seyircilerimize teşekkür eder, tüm Dünya Çocuklarının gününü kutlar, sergiledikleri centilmen ve güzel oyun için rakibimiz Gazi Üniversitesi’ne teşekkür ederiz. 3’lük maçı için önümüzdeki hafta karşılacak Gazi ve İstanbul Teknik Üniversitesi’ne başarılar dileriz.

Takımımızın sayıları:

Taner Kocabey (#6) :1 TD, 1 TD Pası (6 sayı)
Paşa Çankaya (#34) : 2 TD (12 Sayı)
Alican Buğday (#85): 1 TD, 1 Ekstra (8 Sayı)
Ervin Atasoy (#26) : 1 PAT (1 Sayı)
Bilguun Altankhuyag (#17) : 2 TD Pası

Start a Conversation